Home » Livet i Sika Hammel

Kommende begivenheder

jun
16
jun
17
(17:00 - 18:30)
Bævere
jun
17
(18:00 - 21:00)
Trop-spejdere
jun
17
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
aug
19
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

Livet i Sika Hammel

  • Ulve

Sikke et fuldmånemøde og overnatning i Mosen. Alle de nye ulve blev optaget i flokken og de nye bander er på plads. Sikke meget man kan nå på et langt døgn; ildstaffet, fuldmånemøde, vandløbspleje, snobrød, skumfiduser, lave glaslamper, flette bånd og meget mere. Plus redde en kat, der havde været væk i en hel måned. Godt gået ulve.

En stor flok ulve tog med stort gå-på- mod på opstartstur til Aarhus og Den Gamle By. Besøg i spejderlokaler anno 1974, løb med opgaver gennem byen, madpakke, hygge og fritid. Hjemad mod Hammel og Mosen igen, for at møde de andre grene - og for nogens vedkommende - rykke op til Troppen.

Årets første tur med ulvene, hvor vi fik optaget alle de nye ulve i flokken. Mindst ligeså spændende var katastrofeløbet med jordskælv, oversvømmelser, vulkanudbrud, orkaner og mange andre farefulde oplevelser. Og selvfølgelig skulle aftenens madlavning ske med nødrationer, som ulvene kunne trylle om til mange lækre retter. Udover vi havde det sjovt, så blev alle vist samtidig også lidt klogere.

Fuldmånemøde og overnatning i Mosen 2017

Fuldmånemøde, optagelse af de nye ulve, flokken bliver større - nu er vi 54 ulve. Aldrig har vi været flere! Velkommen til jer alle sammen. Vi er nu seks bander inkl. den helt nye: Zebraerne. Vi havde et super dejligt døgn i Mosen, hvor solen sørgede varme og lys og omgivelserne for de perfekte rammer. Bålhytten og fem telte gav husly og vi lavede mad over bål, var på forhindringsløb, lavede nye banderåb og meget meget mere.

Hyggeligt at have alle bæverne, der skal rykke op til os ulve efter sommerferien, på besøg. Herligt solskin, bål, stegte pølser og æbler med kanel. Så bliver det ikke meget bedre. Vi glæder os til I starter hos os efter sommerferien.

På ulvenes første møde i Mosen havde vi ganske travlt. To projekter: "Udforsk Mosen" og "Pionér en karrusel". Udforskerne gik på opdagelse i moseområdet og fandt mange spændende ting: dyreknogler, kranier, frøer og en salamander. Pioneringsholdet havde fuld gang i knive og økser, for at få afbarket den flotte egepæl, Carsten havde fældet i mosen. Samtidig var der skifteholdsarbejde med at grave det dybe hul til pælen. Trods meget hård og stiv lerjord (som man faktisk kunne lave figurer af), lykkedes det at komme et godt stykke ned. Helt i bund kom vi dog ikke, da Anne skulle kunne gemme sig i hullet - og det kunne hun knapt nok endnu. Men vi forsætter i næste uge.

Tre spændende dage på Katholt med Emil og hele hans familie og alle vennerne. Dejligt vejr med høj sol gav muligheder for masser af sjovt spejderarbejde, hygge og afslapning.

Endnu en solrig dag med udfordrende opgaver og poster hele vejen rundt i Mølleskoven. Rigtig mange bævere og ulve knoklede løs og fik brug for alle deres spejderfærdigheder. Og helt fortjent blev der sluttet af med det store kagebord i Engedal, sammen med forældre, søskende og en hel masse spejder-"kolleger"

En dejlig lørdag i december med mange aktiviteter og sandelig også ild i julemandens kane :-)

Oprykningshike fra Hammel til Skjød og gennem Frijsensborgs skove helt ud til Mosen

Se hvad alle nisserne og spejderne lavede i Engedalen den lørdag i december

To solskinsdage i Trekanten ved Ans med fuldmånemøde og optagelse af nye ulve.

Moselund dannede rammen om distriktsturneringen dette år. Både bævere, ulve og troppen, fik - udover mange sjove og spændende oplevelser - fine placeringer. Årets tema var "Nørder" og det hele sluttede af med et vildt show med mange hidsige eksperimenter.

Sommerlejr 2014 - Frederikshøj-lejren, Sønderjylland

Pøtmølle-løb 2014

To dejlige dage I Bjørnebo med fuldmånemøde og masser af aktiviteter inkl. indendørs lejrbål og natløb.

Sommerlejr for hele gruppen til Helgenæs Naturefterskole. Dejligt område helt ned til vandkanten ved Ebeltoft vig. Løb, opgaver, hike, natløb, to fødselsdage (Emma og Alice) og mange andre ting, udgjorde tilsammen en fantastisk lejr.

2 dages overnatning i Trekanten med fuldmånemøde og optagelse af de nye ulve september 2013

En spændende turnering i "Småland " sammen med Emil fra Lønneberg og hans familie. Og igen i år fik banderne rigtige flotte placeringer ved hjælp af deres gode spejderfærdigheder og fine samarbejde

Nyheder

jun
14

Hej Ulve   På onsdag d. 16/6 har vi sidste ulvemøde inden sommerferien. Vi skal lave (dessert)mad, så …

jun
11

Torsdag den 17. juni 2021 er sidste møde på denne side af sommerferien. Vi holder grillaften …

jun
11

Hej alle bævere, På torsdag d. 17. juni 2021 holder vi vores sidste bævermøde inden sommerferien. Vi …

jun
7

Hej Trops spejder Der er et par stykker af jer, som skal konfirmeres eller nonfirmeres i …

jun
4

Kære bævere Der er en rettelse - Adressen er Lille Amerika 19 (ikke 1). Husk at vores …

maj
31

Så fik vi lagt program ind for de sidste 3 møder på denne side af …

maj
31

Hej Store ulve (Du er stor ulv, hvis du går i 4. klasse og skal …