Home » Livet i Sika Hammel

Kommende begivenheder

jun
16
jun
17
(17:00 - 18:30)
Bævere
jun
17
(18:00 - 21:00)
Trop-spejdere
jun
17
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
aug
19
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

Livet i Sika Hammel

  • Gruppen

10 glade klanmedlemmer på sheltertur til Koutrupgård ved Gudenåens og Skjernåens udspring sidste weekend i juni 2019.

Traditionsrige oplevelser i Mosen i forbindelse med den årlige opstartstur. Alle enhederne mødes efter hver deres egne oplevelser i døgnet/timerne inden og så skal der siges farvel , goddag og velkommen, kæmpes for at komme op i en ny enhed, årsstjerner overrækkes og mange andre begivenheder. Altid hyggeligt - især med så mange glade og aktive spejdere og deres familier!

Et brag af en sommerlejr hvor vi fejrede SIKA Hammelspejdernes 40-års jubilæum. I strålende solskin alle dage, spejderaktiviteter næsten døgnet rundt, lækker mad og supergode omgivelser i Skovhuset på Djursland. Tak til alle som var med og gjorde dette til en uforglemmelig oplevelse!

En kølig februardag i Engedalen hvor spejderne fejrede fastelavn og hyggede sig, mens forældre og grupperåd holdt gruppemøde indendøre.

Juledagen 2017 foregik på Skovvangskolen. Troppen gik til Engedal om aftenen og overnattede til søndag, men det er der ingen billeder fra.

Sommerlejren 22. - 30. juli 2017 i Sønderborg. Beviset på at rigtige spejdere ikke lader sig stoppe af hverken regn, kulde eller blæst, men hygger sig ligegyldigt hvordan vejret er. Se med og genoplev et lille udpluk af de mange indtryk.

Fastelavnsarrangement og gruppemøde 2017

Årets juleweekend foregik "uden for huset" på Paradislejren ved Virklund. Masser af spejder- og juleaktiviteter og julelækkerier.

Trop, senior og rover var på en fantastisk sommerlejr højt oppe i Sverige. En hel uge i Värmland med 3 dages tur på tømmerflåder, fjeldhike, ture rundt i området og masser af aktiviteter på og omkring lejrpladsen. Plus selvfølgelig en masse hygge, leg og uvurderlig tid med spejderkammeraterne.

Sommerafslutning i Voldby-badet for hele gruppen

Tre spændende dage på Katholt med Emil og hele hans familie og alle vennerne. Dejligt vejr med høj sol gav muligheder for masser af sjovt spejderarbejde, hygge og afslapning.

Mosen

Spejder-center Engedal

Endnu en solrig dag med udfordrende opgaver og poster hele vejen rundt i Mølleskoven. Rigtig mange bævere og ulve knoklede løs og fik brug for alle deres spejderfærdigheder. Og helt fortjent blev der sluttet af med det store kagebord i Engedal, sammen med forældre, søskende og en hel masse spejder-"kolleger"

En dejlig lørdag i december med mange aktiviteter og sandelig også ild i julemandens kane :-)

Se hvad alle nisserne og spejderne lavede i Engedalen den lørdag i december

Sommerlejr 2014 - Frederikshøj-lejren, Sønderjylland

Pøtmølle-løb 2014

Sommerlejr for hele gruppen til Helgenæs Naturefterskole. Dejligt område helt ned til vandkanten ved Ebeltoft vig. Løb, opgaver, hike, natløb, to fødselsdage (Emma og Alice) og mange andre ting, udgjorde tilsammen en fantastisk lejr.

Nyheder

jun
14

Hej Ulve   På onsdag d. 16/6 har vi sidste ulvemøde inden sommerferien. Vi skal lave (dessert)mad, så …

jun
11

Torsdag den 17. juni 2021 er sidste møde på denne side af sommerferien. Vi holder grillaften …

jun
11

Hej alle bævere, På torsdag d. 17. juni 2021 holder vi vores sidste bævermøde inden sommerferien. Vi …

jun
7

Hej Trops spejder Der er et par stykker af jer, som skal konfirmeres eller nonfirmeres i …

jun
4

Kære bævere Der er en rettelse - Adressen er Lille Amerika 19 (ikke 1). Husk at vores …

maj
31

Så fik vi lagt program ind for de sidste 3 møder på denne side af …

maj
31

Hej Store ulve (Du er stor ulv, hvis du går i 4. klasse og skal …