Knob, splejsninger og taklinger – online-møde torsdag den 21. januar 2021

Nedlukningen fortsætter, så på torsdag er der knob, splejsninger og taklinger (på tovværk, forstås) på programmet – igen som et online-møde.

Hvis I mangler mangler materialer, så kan de bestilles mandag (SMS Frank – 21296691 – med jeres navn og adresse). Mere herom senere.

Mødets mål er, at I laver en samling af de knob, de splejsninger og de taklinger, som I laver i løbet af mødet. Tag et billede (så I kan genbruge tovet) af alt det I laver og saml det til sidst til et stort knobtavle-billede!

Send billedet ind (e-mail, SMS eller Messenger), så vi kan dele dem, og finde den bedste trop-knobtavle og den bedste senior-knobtavle

Der bliver brakeout rooms på Zoom, så I kan deltage både i et splejsnings-rum og et taklings-rum, hvis I ikke lige kan huske hvordan man gør det.

Bind de knob, som I kan huske, og gå på jagt efter nye knob på Nettet. Husk at lægge en seddel sammen med knobet I har lavet, når I tager billedet, hvor I har skrevet navnet på knobet.

Link til mødet er: https://aarhusuniversity.zoom.us/j/62687850215

Materialer

  • Evt. knob-tov og /eller
  • 2 m, minimum 8 mm Ø (diameter) besnøreingsreb til at lave splejsninger, taklinger og knob med
  • Tråd til at takle med (mindst 0,5 mm i diameter (en almindelig sytråd er ca. 0,15 mm), så det skal være mindst 3 gang så tykt som en sytråd). Jo kraftigere jeres tov er, jo tykkere skal tråden være (I skal bruge ca. 2-3 m tråd)

Skriv en SMS til Frank i løbet af mandagen. Så kommer der noget tov ud til jer. Skriv navn og adresse i SMS’en.

Vi ses til knob, splejsning og takling på torsdag – Vi skal ikke hjem (og i seng), vi skal videre!