Senior-madlavning – på den anden måde…

Torsdag den 7. maj 2020 stod den på bål/ovn-mad, før Verden ændrede sig.

Men vi skal ikke hjem i seng – vi skal videre!

Derfor er der selvfølgelig stadig senior-spejder-madlavning – hjemme hos jer selv.

I bestemmer jer for hvad I vil lave, og så sender I et eller flere billeder til Frank (e-mail: frank@thorsgade.net, mobil 2129 6691, eller på Messenger) omkring kl. 21 (senest kl. 21:30) af jeres fantastiske kreationer. Husk at skrive navn på. Hvis der er personer på billedet, så skriv om vi må/ikke må lægge det her må siden. Vi vil gerne kunne vise jer alle fredag, hvad der blev lavet.

I løbet af fredagen vil jeres ledere, gå de indkommende billeder igennem og kåre en vinder. Vinderen bliver offentliggjort fredag inkl. præmien!

(Check også lige opgaven til mødet den 14. maj)

Der er kommet nogle forslag til inspiration.

Pizza over bål

  • Skær hul i en gammel grill eller lave en anden form for ovn derhjemme der kan komme over bål. Efter det tænd bålet lad det stå og få gode gløder, som giver konstant varme overalt. Så skal du bruge en pizza sten og varm den godt op imens kan du lave pizzaerne og nå de er klar til at putte på bålet, sæt dem over og ca 20 min efter er der pizza.
  • Pizza-dej pizza sauce og put på hvad du synes der passer på en pizza.
  • Dej: https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-pizza/
  • (Hjemmelavet pizza – bedste grundopskrift på nem pizzadej.Grundopskrift på ægte italiensk hjemmelavet pizzadej til hjemmelavet pizza – fyldet kan varieres i det uendelige og her er inspiration)
  • Tomat sauce: https://www.valdemarsro.dk/pizzasauce/
    (Pizzasauce – nem opskrift på den bedste hjemmelavede pizza sauce.Det er vigtigt for en god hjemmelavet pizza at man bruger en god pizzasauce og her får du en nem opskrift på en virkelig lækker pizza sauce)

 

French toast

Hveder

    • Har I adgang til en grill, eller en pizza-ovn kunne I prøve at bage hvederne i den. Tænk over varmen.
    • Har I et bål-sted, men ikke ingen ovn, så se om I kan bage hvederne som sno-brød.
    • Under alle omstændigheder, skal I sørge for at de hæver inden I sætter dem over ilden.
    • Opskrifter på hveder: