Home » Gamle nyheder » Info fra Sika Hammel om kontingentopkrævningen i marts

Kommende begivenheder

apr
15
(17:00 - 18:30)
Bævere
apr
15
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
apr
15
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
apr
22
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
apr
22
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
apr
29
(17:00 - 18:30)
Bævere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

Info fra Sika Hammel om kontingentopkrævningen i marts

Kære spejderfamilier

En af de første dage i marts udsender vi kontingentopkrævning. Den af forældrene, der står som betaler, får en mail med faktura via Medlemsservice. Har I tilmeldt et betalingskort, bliver beløbet trukket automatisk. Det vil fremgå af mailen, hvis det er tilfældet. Har I ikke tilmeldt et kort, kan I nemt betale ved at klikke på linket i mailen – og eventuelt tilmelde kortet.

Husk, at hvis I har fået nyt betalingskort siden sidst, skal I udskifte det gamle på medlemsservice.spejdernet.dk. Betalerens mailadresse er brugernavn. Brug “nulstil kodeord”-funktionen til at danne et kodeord.

Vi gør os umage, men der kan ske fejl. Får I en forkert opkrævning, så kontakt kasserer@sikahammel.dk.

Gruppebestyrelsen har valgt at opkræve normalt kontingent trods coronapause. Gruppens faste omkostninger skal dækkes, og de penge, der er sparet på aktiviteter, kommer til gavn for medlemmerne senere. Lederne planlægger et brag af en sommerlejr i Kr. Himmelfartsferien, som i år vil være gratis at deltage i. Skulle corona også gøre det umuligt at holde sommerlejr, vil vi senere lave andre aktiviteter uden betaling til glæde for de medlemmer, der holder ventetiden ud.

Tak for støtte og forståelse i denne svære tid.

Nyheden udløber (fjernes) 15-03-2021 21:02

Nyheder

mar
1

Årets første senior-spejder-møde, som ikke er hjemme hos jer selv, løber af stablen torsdag den …

feb
26

Kære spejderfamilier En af de første dage i marts udsender vi kontingentopkrævning. Den af forældrene, der …

feb
8

Se hvem der vandt Sika-Enigma-mødet:https://www.sikahammel.dk/aquila/2021/02/08/vinderne-af-sika-enigma/ Se også hvad vi skal lave torsdag 11. februar 2021, og …

feb
5

Der er indsneget sig en fejl i den besked vi sendte til jer. Generalforsamlingen er …

jan
29

Her er resultaterne af torsdagens anstrengelser ud i pizza-fremstilling: https://www.sikahammel.dk/aquila/2021/01/29/den-store-pizza-aften-resultaterne/ Find den bedste trop-pizza og den bedste …

jan
24

På torsdag laver vi pizza - på trangia hvis I har mod på det. Har I …

jan
22

Der blev splejset, lavet taklinger og bundet knob torsdag den 21. januar 2021. Det var …