Home » Gruppen » Senior-spejdere » Så blev det 2021, og vi holder det første senior-møde torsdag den 7. januar kl. 19 – online

Kommende begivenheder

jan
21
jan
21
jan
28
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
jan
28
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
feb
4
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
feb
4
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

Så blev det 2021, og vi holder det første senior-møde torsdag den 7. januar kl. 19 – online

Godt nytår! Så blev det 2021, men forsamlings-forbuddet gælder stadig – og mindst frem til uge 3, hvor vi måske kan holde møde i Engedal.

Men det skal ikke holde os tilbage. Vi tager møderne online indtil videre

Her er en liste over vigtige ting den nærmeste fremtid:

  1. Selv om vi ikke må mødes i Engedalen, holder vi møde alligevel – blot online. Torsdag den 7. januar er der vinter-aktiviteter (iglo-byggeri) på programmet og torsdag den 14. januar er der et kæmpe o-løb.
    Det bliver på næsten samme måde som i foråret (til dem, der blev senior-spejdere sidste år: Oplægget til mødet ligger på hjemmesiden, og besvarelserne sendes til Frank under mødet. Efter mødet er der en afstemning om den bedste løsning, og om mandagen bliver vinderen udråbt). Vi prøver at afslutte (og hvis det går nogenlunde, så prøver vi måske også næste gang at lave opstarten), som et møde på Zoom/Google Meet. Der vil være et link til afslutningen sammen med dagens opgaver.
  2. Oplægget til den 7. januar kan I finde her: https://www.sikahammel.dk/aquila/2021/01/03/vinteren-er-over-os/ . Kik det lige igennem. Der er måske noget I skal forberede eller være forberedt på!
  3. I uge 3 kan det være at vi må ses. Hvis vi må, skal vi lave møde for ulvene. Det er om onsdagen fra kl. 18:00 til 19:30. Vi har ikke kunnet forberede os, så Frank laver programmet (som bliver et stjerne-løb). Men det er vigtigt at I melder tilbage om I kan deltage eller absolut ikke kan. Skriv til Frank så hurtigt som muligt.

I kan løbende se opgaver, resultater og afstemninger på denne side: https://www.sikahammel.dk/aquila/ . Skriver I det i hånden så husk den sidste “/”.

Nyheden udløber (fjernes) 21-01-2021 19:51

Nyheder

jan
17

Nedlukningen fortsætter, så på torsdag er der knob, splejsninger og taklinger (på tovværk, forstås) på …

jan
3

Godt nytår! Så blev det 2021, men forsamlings-forbuddet gælder stadig - og mindst frem til …

sep
14

Gudenå Distrikt afholder PL/PA weekendkursus den 6. til 8. november 2020, både for alle kommende …

apr
23

Vi skulle have været på distrikts sommerlejr på Moselund i uge 27 Leder teamet for lejren …

apr
20

Kære spejderfamilier På grund af corona er vi ikke kommet i gang med at sælge forårets …

apr
16

Forældre: husk at given denne besked videre til senior-spejderne - og senior-spejdere: husk at checke …

mar
9

Vi har igen mulighed for købe t-shirts med gruppens logo. Denne gang er det en løbe …