Forside » Gruppen » Senior-spejdere » Senior opstart-tur, Sika T-shirt gavekort og alt det andet

Kommende begivenheder

aug
14
(14-08-2020 17:00 - 15-08-2020 16:00)
Trop-spejdere
aug
14
(14-08-2020 19:00 - 15-08-2020 16:15)
Senior-spejdere
aug
15
(10:30 - 15:45)
Bævere
aug
15
(18:00 - 19:30)
Ulve
aug
20
(17:00 - 18:30)
Bævere
aug
20
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
aug
20
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
aug
26
(18:00 - 19:30)
Ulve
aug
27
(17:00 - 18:30)
Bævere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

Senior opstart-tur, Sika T-shirt gavekort og alt det andet

I denne besked er der nyt om:

Opstarts-tur fredag og lørdag den 14. – 15. august 2020

Der er opstart, oprykning og års-stjerne-uddeling lørdag den 15. august i Mosen. Der er mange af jer, som her efter sommerferien begynder på efterskole. Det plejer at være sådan at netop den weekend tager I ikke hjem. Derfor forventer vi at vi nok ikke bliver så mange denne gang.

Hvis I allerede nu med sikkerhed ved, at I ikke kommer, må I gerne give Frank besked (e-mail, SMS, Messenger, brevdue, …).

Opstarts-turen går i år til Mosen. Den er der faktisk endnu, selvom vi ikke har været der så meget dette mærkelige forår 🙂

Vi mødes i Mosen fredag den 14. august kl. 19, og bliver der (og overnatter) indtil at resten af gruppen kommer lørdag kl. 15, hvor der er års-stjerner og oprykning. Vi vil lave forskellige mærkelige, svære, interessante, udfordrende, sjove, hyggelige, uhyggelige og spiselige ting indtil da, og overnatte i shelteren – eller hvis I vil: forsvinde ind i den dybe skov og bygger en bivuak helt i naturlige natur-materialer…

Lørdag prøver vi at trække (strække) adgange fra Golf-kluppens P-plads lidt. I kan formodentlig hentes ca. kl. 16:15. Vi beder om at forældre ikke kommer ned i Mosen (som I ellers plejer), så vi kan holde afstand…

I ved hvad I skal have med (passende tøj, spise-grej, underlag, sovepose, …).

Turen koster kr. 50, som indsættes på gruppens konto: 1909-7850079792. Indbetalingen skal mærkes senior + navn. Send tilmeldingen (bare navn og at I kommer…), og som sagt også gerne afmeldingen,  til Frank (frank@thorsgade.net, 2129 6691 eller via Messenger) så hurtigt som mulige, og senest den 8. august 2020.

Gavekort på Sika T-shirts

Før sommerferien fik I et (fysisk) gavekort til en Sika T-shirt (se også Tinas besked til jer). Dem, som ikke var til det møde, håber vi at vi har været forbi med et eksemplar. Vi fik ikke noteret alle til mødet, så vi kan have glemt nogle (eller måske har nogle fået to!), men hvis I mangler (har I checket post-kassen – altså den ved vejen), så skriv/SMS el.lign til Frank.

I behøver ikke give os sedlen i hånden. I må også gerne sende et billede (igen til Frank), men lidt efter den 15. august samler vi bestillingerne sammen – så lad være med at vente for længe…

Det andet…

Første møde efter sommerferien er i Engedalen (vi holder fast i at senior-spejderne er i Engedalen og Troppen i Mosen indtil videre) torsdag den 20. august 2020 kl. 19 til 21.

Håber I alle har en go’ sommer – vi ses snart!

Nyheder

aug
2

Før sommerferien fik du udleveret et gavekort til en Sika Hammel T-shirt Du kan også se …

jul
27

I denne besked er der nyt om: Opstarts-tur Sika T-shirts Andet Opstarts-tur fredag og lørdag den …

jul
5

Vi har samlet lidt billeder fra denne sommers mini-sommerlejr på, ved og langs Gudenåen: https://www.sikahammel.dk/livet-i-sika-hammel/nggallery/mini-sommerlejr-2020-for-trop-og-senior/mini-sommerlejr-2020-for-trop-og-senior   Til dem, …

maj
12

Vi håber I alle har det ok - situationen taget i betragtning. Vi vil her forsøge …

apr
23

Vi skulle have været på distrikts sommerlejr på Moselund i uge 27 Leder teamet for lejren …

apr
20

Kære spejderfamilier På grund af corona er vi ikke kommet i gang med at sælge forårets …

apr
16

Forældre: husk at given denne besked videre til senior-spejderne - og senior-spejdere: husk at checke …