Home » Gamle nyheder » Forskellige informationer til senior-spejderne – herunder små ændringer i programmet

Kommende begivenheder

jan
28
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
jan
28
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
feb
4
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
feb
4
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

Forskellige informationer til senior-spejderne – herunder små ændringer i programmet

Senior-spejdernes program er ændret en lille smugle efter snakken torsdag. I kan altid checke programmet på denne side: sikahammel.dk > Enheder > Senior-spejdere.

Vigtigt for jer er, at vi laver Mr. Pink for Troppen i Engedalen den 4. oktober, og at vi har optagelses-ceremoni i Mosen den 11. oktober. Den 18. oktober er der efterårsferie, og fra den 25. oktober er vi fast i Engedalen indtil foråret.

Fra på torsdag (den 13. september) begynder vi på mærket “Eat Out”. For at gennemfører skal man lave mad over bål én gang pr. måned i 12 måneder. Vi laver mad over bål i patruljerne.

Aquila har længe haft en lukket Facebook gruppe (https://www.facebook.com/groups/534735766591207/). Dem som er på Facebook, og gerne vil indenfor, kan bede om det. Når der sendes beskeder til jer via e-mail (som oftest sendes beskederne til jeres forældre) bliver de også opslået i denne gruppe. Hvis I gerne selv vil have beskeder på e-mail (og ikke allerede får det), så giv Frank besked. Og vil jeres forældre så gerne slippe for at skulle modtage, og herefter give jer besked, så kan de også fjernes fra listen.

Er i forhindre i at komme til et møde, må I meget gerne sende en SMS til Frank (2129 6691), skrive en e-mail eller lave et opslag i Facebook gruppen. Morser I med røg er det også ok, bare der ikke er afbrændings-forbud.

Vi ses på torsdag!

Med senior-spejder hilsen
Senior-lederne

Nyheden udløber (fjernes) 12-10-2018 10:10

Nyheder

jan
17

... og på torsdag er der "Knob, splejsninger og taklinger" på programmet. Hvis I vil deltage, …

jan
17

Nedlukningen fortsætter, så på torsdag er der knob, splejsninger og taklinger (på tovværk, forstås) på …

jan
11

Så er det O-løb - virtuelt, men dog et af de helt store - torsdag …

jan
7

Tak for alle billederne af jeres igloer. De ligger nu her: https://www.sikahammel.dk/aquila/2021/01/07/spejder-og-senior-spejder-moede-den-7-januar-2021-iglo-byggeri/ Igloer lavet af Troppen har …

jan
3

Godt nytår! Så blev det 2021, men forsamlings-forbuddet gælder stadig - og mindst frem til …

dec
16

Hermed et julekort til dig, nu hvor vi ikke kan holde juleafslutning for, og sammen …

dec
10

Da bævere og ulve har afsluttet deres møder for i år, gør dagens udmelding fra …