Home » Gamle nyheder » [Opdateret] Reportage fra fastelavn i Engedal og ny Facebook-gruppe til køb, salg og samkørsels-aftaler

Kommende begivenheder

jan
21
jan
21
jan
28
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
jan
28
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
feb
4
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
feb
4
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

[Opdateret] Reportage fra fastelavn i Engedal og ny Facebook-gruppe til køb, salg og samkørsels-aftaler

Så gik det helt galt, og jeg undskylder mange gange: I har fået en e-mail fra os, som ikke ser speciel sund ud. Se forklaringen nederst.

Vi har to nyheder til jer:

Julemanden kom til fastelavn hos Sika Hammel – John Kristensen, præsident for Hammel Rotary Club, kom til fastelavnsfest hos SIKA gruppe udklædt som julemand med gaver: 10.000 kroner overrakte han til spejderne på vegne af cykelholdet Team Rotary Favrskov (TRF). Læs hele nyheden her…

Hvor kan jeg sælge, købe eller bortgive f.eks. en uniform? -Vi har en side med svar på forskellige spørgsmål, som kan læses af både nye og mangeårige medlemmer. Vi har tilføjet svaret på spørgsmålet, som er en Facebook gruppe I kan finde her: https://www.facebook.com/groups/360626204317078/. Vi beder om at man ikke benytter gruppen til at kontakte ledere, da lederne ikke (nødvendigvis) er medlemmer af gruppen. Læs hele nyheden her…Forklaringen er, at vi skal sende en ret stor mængde e-mails ud, når vi sender til jer allesammen. Det er jo godt, at vi er mange, men det har givet nogle problemer (som I måske har set resultatet af før). Nu ligger der en metode til at sende e-mail i mindre portioner, når der er mange, på vores udbyders server. Det har jeg testet hele dagen, og mente at nu gik det som smurt. Men da det så endelig skulle stå sin prøve hos vores udbyder, gik det alligevel galt i de koder, som angiver hvordan de enkelte dele af sådan en e-mail skal tolkes.

Nu skulle det virker. God søndag med hilsen fra
Frank

Nyheden udløber (fjernes) 1-04-2017 12:55

Nyheder

jan
11

Så er det O-løb - virtuelt, men dog et af de helt store - torsdag …

jan
7

Tak for alle billederne af jeres igloer. De ligger nu her: https://www.sikahammel.dk/aquila/2021/01/07/spejder-og-senior-spejder-moede-den-7-januar-2021-iglo-byggeri/ Igloer lavet af Troppen har …

dec
16

Hermed et julekort til dig, nu hvor vi ikke kan holde juleafslutning for, og sammen …

dec
10

Da bævere og ulve har afsluttet deres møder for i år, gør dagens udmelding fra …

dec
10

Regeringen har i dag meldt ud, at alle kommuner i Region Midtjylland omfattes af de …

nov
3

Jeg fik skrevet et forkert konto-nummer i tilmeldingen. Det rigtige er: 1909 - 7850079792. Der …

okt
20

Husk at vi afholder optagelses-ceremoni i Mosen på torsdag den 22. oktober 2020 kl. 19. Det …