Forside » Gamle nyheder » [Opdateret] Reportage fra fastelavn i Engedal og ny Facebook-gruppe til køb, salg og samkørsels-aftaler

Kommende begivenheder

okt
29
(17:00 - 18:30)
Bævere
okt
29
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
okt
29
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
nov
4
(18:00 - 19:30)
Ulve
nov
5
(17:00 - 18:30)
Bævere
nov
5
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
nov
5
nov
11
nov
12
(17:00 - 18:30)
Bævere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

[Opdateret] Reportage fra fastelavn i Engedal og ny Facebook-gruppe til køb, salg og samkørsels-aftaler

Så gik det helt galt, og jeg undskylder mange gange: I har fået en e-mail fra os, som ikke ser speciel sund ud. Se forklaringen nederst.

Vi har to nyheder til jer:

Julemanden kom til fastelavn hos Sika Hammel – John Kristensen, præsident for Hammel Rotary Club, kom til fastelavnsfest hos SIKA gruppe udklædt som julemand med gaver: 10.000 kroner overrakte han til spejderne på vegne af cykelholdet Team Rotary Favrskov (TRF). Læs hele nyheden her…

Hvor kan jeg sælge, købe eller bortgive f.eks. en uniform? -Vi har en side med svar på forskellige spørgsmål, som kan læses af både nye og mangeårige medlemmer. Vi har tilføjet svaret på spørgsmålet, som er en Facebook gruppe I kan finde her: https://www.facebook.com/groups/360626204317078/. Vi beder om at man ikke benytter gruppen til at kontakte ledere, da lederne ikke (nødvendigvis) er medlemmer af gruppen. Læs hele nyheden her…Forklaringen er, at vi skal sende en ret stor mængde e-mails ud, når vi sender til jer allesammen. Det er jo godt, at vi er mange, men det har givet nogle problemer (som I måske har set resultatet af før). Nu ligger der en metode til at sende e-mail i mindre portioner, når der er mange, på vores udbyders server. Det har jeg testet hele dagen, og mente at nu gik det som smurt. Men da det så endelig skulle stå sin prøve hos vores udbyder, gik det alligevel galt i de koder, som angiver hvordan de enkelte dele af sådan en e-mail skal tolkes.

Nu skulle det virker. God søndag med hilsen fra
Frank

Nyheden udløber (fjernes) 1-04-2017 12:55

Nyheder

sep
25

Søndag den 27. september skulle der have været afholdt Efterskolernes dag over hele landet. Det …

sep
24

Der er sket en fejl da jeg skrev programmet. Der skulle have stået at vi …

sep
23

Vi er endnu ikke helt så mange frivillige, som vi havde håbet på da vi …

sep
20

Moselandet bliver undsat, og der kommer hjælp fra Troppen til de plagede indbyggere lørdag den …

aug
29

Så er programmet lagt frem til jul, som vi aftalte. Men som jeg vist har …

aug
20

? T shirt ? (Hvis du har fået denne besked én gang før undskylder vi...(1)) Det er …

aug
10

Husk tilmeldingsfristen til opstartsturen den 14-15/8 er i dag den 10. august på mail eller …