Forside » Gamle nyheder » Julemanden kom til fastelavn hos Sika Hammel

Kommende begivenheder

okt
21
(18:00 - 19:30)
Ulve
okt
22
(17:00 - 18:30)
Bævere
okt
22
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
okt
29
(17:00 - 18:30)
Bævere
okt
29
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
nov
4
(18:00 - 19:30)
Ulve
nov
5
(17:00 - 18:30)
Bævere
nov
5
nov
11

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

Julemanden kom til fastelavn hos Sika Hammel

John Kristensen, præsident for Hammel Rotary Club, kom til fastelavnsfest hos SIKA gruppe udklædt som julemand med gaver: 10.000 kroner overrakte han til spejderne på vegne af cykelholdet Team Rotary Favrskov (TRF).

– Vi vil gerne støtte det frivillige lokale foreningsliv, hvor I gør et stort arbejde, sagde han med nissehuen på hovedet, før han drog videre med gaver til andre, og de kolde bævere, ulve og spejdere gik i gang med at slå katten af tønden.

Forældrene gik indenfor og holdt gruppemøde i spejdercenter Engedal. Formand Lars Frimand kunne fortælle, at gruppen kan glæde sig over en stor medlemsfremgang og stor opbakning fra forældrekredsen. Grupperådet blev således udvidet med fire nye forældre-medlemmer.

TRF uddeler i år ialt 240.000 kr. til velgørende og humanitære formål, de fleste til Børnehjertefonden. Donationen til spejderne falder denne gang ikke på et tørt, men et meget vådt sted, idet de skal bruges til at dræne vores sommergrund på Mosevej. – Så kan vi forhåbentlig bruge Mosen en større del af året, sagde gruppeleder Tina Davidsen, da hun takkede for gaven.

Nyheden udløber (fjernes) 16-05-2017 21:16

Nyheder

sep
25

Søndag den 27. september skulle der have været afholdt Efterskolernes dag over hele landet. Det …

sep
24

Der er sket en fejl da jeg skrev programmet. Der skulle have stået at vi …

sep
23

Vi er endnu ikke helt så mange frivillige, som vi havde håbet på da vi …

sep
20

Moselandet bliver undsat, og der kommer hjælp fra Troppen til de plagede indbyggere lørdag den …

aug
29

Så er programmet lagt frem til jul, som vi aftalte. Men som jeg vist har …

aug
20

? T shirt ? (Hvis du har fået denne besked én gang før undskylder vi...(1)) Det er …

aug
10

Husk tilmeldingsfristen til opstartsturen den 14-15/8 er i dag den 10. august på mail eller …