Home » Gamle nyheder » Julemanden kom til fastelavn hos Sika Hammel

Kommende begivenheder

jan
21
jan
21
jan
28
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
jan
28
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
feb
4
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
feb
4
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

Julemanden kom til fastelavn hos Sika Hammel

John Kristensen, præsident for Hammel Rotary Club, kom til fastelavnsfest hos SIKA gruppe udklædt som julemand med gaver: 10.000 kroner overrakte han til spejderne på vegne af cykelholdet Team Rotary Favrskov (TRF).

– Vi vil gerne støtte det frivillige lokale foreningsliv, hvor I gør et stort arbejde, sagde han med nissehuen på hovedet, før han drog videre med gaver til andre, og de kolde bævere, ulve og spejdere gik i gang med at slå katten af tønden.

Forældrene gik indenfor og holdt gruppemøde i spejdercenter Engedal. Formand Lars Frimand kunne fortælle, at gruppen kan glæde sig over en stor medlemsfremgang og stor opbakning fra forældrekredsen. Grupperådet blev således udvidet med fire nye forældre-medlemmer.

TRF uddeler i år ialt 240.000 kr. til velgørende og humanitære formål, de fleste til Børnehjertefonden. Donationen til spejderne falder denne gang ikke på et tørt, men et meget vådt sted, idet de skal bruges til at dræne vores sommergrund på Mosevej. – Så kan vi forhåbentlig bruge Mosen en større del af året, sagde gruppeleder Tina Davidsen, da hun takkede for gaven.

Nyheden udløber (fjernes) 16-05-2017 21:16

Nyheder

jan
11

Så er det O-løb - virtuelt, men dog et af de helt store - torsdag …

jan
7

Tak for alle billederne af jeres igloer. De ligger nu her: https://www.sikahammel.dk/aquila/2021/01/07/spejder-og-senior-spejder-moede-den-7-januar-2021-iglo-byggeri/ Igloer lavet af Troppen har …

dec
16

Hermed et julekort til dig, nu hvor vi ikke kan holde juleafslutning for, og sammen …

dec
10

Da bævere og ulve har afsluttet deres møder for i år, gør dagens udmelding fra …

dec
10

Regeringen har i dag meldt ud, at alle kommuner i Region Midtjylland omfattes af de …

nov
3

Jeg fik skrevet et forkert konto-nummer i tilmeldingen. Det rigtige er: 1909 - 7850079792. Der …

okt
20

Husk at vi afholder optagelses-ceremoni i Mosen på torsdag den 22. oktober 2020 kl. 19. Det …