Home » Gamle nyheder » Julemanden kom til fastelavn hos Sika Hammel

Kommende begivenheder

apr
15
(17:00 - 18:30)
Bævere
apr
15
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
apr
15
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
apr
22
(19:00 - 21:00)
Senior-spejdere
apr
22
(19:00 - 21:00)
Trop-spejdere
apr
29
(17:00 - 18:30)
Bævere

Denne Facebook-gruppe er et forum, hvor forældre til spejdere i Sika Hammel kan købe, sælge eller bortgive spejderudstyr. Gruppen kan også bruges til fx. at koordinere kørsel til/fra spejder – eller anden koordinering/kontakt. Bemærk at gruppen ikke er et forum til at henvende sig til lederne, kun forældre.

Julemanden kom til fastelavn hos Sika Hammel

John Kristensen, præsident for Hammel Rotary Club, kom til fastelavnsfest hos SIKA gruppe udklædt som julemand med gaver: 10.000 kroner overrakte han til spejderne på vegne af cykelholdet Team Rotary Favrskov (TRF).

– Vi vil gerne støtte det frivillige lokale foreningsliv, hvor I gør et stort arbejde, sagde han med nissehuen på hovedet, før han drog videre med gaver til andre, og de kolde bævere, ulve og spejdere gik i gang med at slå katten af tønden.

Forældrene gik indenfor og holdt gruppemøde i spejdercenter Engedal. Formand Lars Frimand kunne fortælle, at gruppen kan glæde sig over en stor medlemsfremgang og stor opbakning fra forældrekredsen. Grupperådet blev således udvidet med fire nye forældre-medlemmer.

TRF uddeler i år ialt 240.000 kr. til velgørende og humanitære formål, de fleste til Børnehjertefonden. Donationen til spejderne falder denne gang ikke på et tørt, men et meget vådt sted, idet de skal bruges til at dræne vores sommergrund på Mosevej. – Så kan vi forhåbentlig bruge Mosen en større del af året, sagde gruppeleder Tina Davidsen, da hun takkede for gaven.

Nyheden udløber (fjernes) 16-05-2017 21:16

Nyheder

mar
1

Årets første senior-spejder-møde, som ikke er hjemme hos jer selv, løber af stablen torsdag den …

feb
26

Kære spejderfamilier En af de første dage i marts udsender vi kontingentopkrævning. Den af forældrene, der …

feb
8

Se hvem der vandt Sika-Enigma-mødet:https://www.sikahammel.dk/aquila/2021/02/08/vinderne-af-sika-enigma/ Se også hvad vi skal lave torsdag 11. februar 2021, og …

feb
5

Der er indsneget sig en fejl i den besked vi sendte til jer. Generalforsamlingen er …

jan
29

Her er resultaterne af torsdagens anstrengelser ud i pizza-fremstilling: https://www.sikahammel.dk/aquila/2021/01/29/den-store-pizza-aften-resultaterne/ Find den bedste trop-pizza og den bedste …

jan
24

På torsdag laver vi pizza - på trangia hvis I har mod på det. Har I …

jan
22

Der blev splejset, lavet taklinger og bundet knob torsdag den 21. januar 2021. Det var …